Tiden bara flyger iväg!🫨
I måndags hade vi först lite teori från boken, gick igenom uppgiften vi ska göra nästa vecka då vi inte kommer ha lektioner tisdag och onsdag 🤪 sen var vi i köket, men redan glömt vad vi gjorde 😂 Nä men jag och en till gjorde mosaka blev det istället
för lasagne och så gjorde två av oss majonnäs 😜 de andra gjorde belgiska våfflor och pocherade ägg 😅


Hittills har jag inte tillagat något som inte är gott och ser bra ut och det är ett bra betyg 😂💪
Ibland glömmer jag att ta kort men försöker mitt bästa att komma ihåg det 😂 både för mig att blicka tillbaka och för att minnas vad man lagar 😂.
Igår gjorde vi grynkorv, det var speciellt 🤢 😂
Behöver icke gå in på detaljer 😂😂
Idag var det full rulle iallafall och jag fick faktiskt tempot att göra flera saker samtidigt!
E och jag samarbetade, han gjorde chili con carne pajdeg och kebabdressing 😋 jag gjorde frallor, kladdkaka och fyllningen till pajerna 😎
Det säljs mest pajer och piroger är efterfrågat så det tillverkar vi mycket 😆




(Kladdkakan före ugnen) 😂 tyvärr ingen efterbild 😝
Torsdagar har vi teori med livsmedelskunskap och näringskunskap sen har vi service och bemötande:)
Vi har ofta mycket att läsa och memorera vilket kan vara svårt 😂 men jag kämpar på och följer mina drömmar 💪💪
Säsong 6 av spökjakt har kommit ut 😍